Asiantuntijamme

Juhani Mattila on toiminut asianajoalalla vuodesta 2019 alkaen. Ennen oman yrityksensä perustamista hän työskenteli tunnetussa paikallisessa rikosasioihin erikoistuneessa lakiasiaintoimistossa, jossa hänen pääasiallista vastuualuettaan oli siviilioikeudellisten riita-asioiden hoitaminen.

Juhani on hoitanut monenlaisia asiakokonaisuuksia eri puolilla Suomea. Hän on toiminut oikeudenkäynneissä asiakkaidensa asiamiehenä mm. isoissa siviilioikeudellisissa riita-asioissa koskien kiinteistö- ja asuntokauppoja, kuluttajakauppoja, vahingonkorvausasioita ja yritysten välisiä riita-asioita. Hän on niin ikään avustanut asiakkaitaan laajoissa rikosoikeudenkäynneissä, sekä toteuttanut haastavia perinnönjakoja suurissa kuolinpesissä.

Sen lisäksi, että Juhanilla on kokemusta eri oikeusasteista, hän on myöskin toiminut asiamiehenä välimiesmenettelyssä.

Huhtikuusta 2023 alkaen Juhani on toiminut maanmittauslaitoksen määräämänä kaupanvahvistajana.

Juhani kuuntelee asiakastaan ja sitoutuu aina pyrkimään kaikissa toimeksiannoissaan parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen asiakkaansa kannalta.

Asiantuntijamme Mattila Legal

Juhani Mattila

Tallinnan yliopisto 2016
Tukholman yliopisto 2018
Turun yliopisto 2020
Asianajajatutkinto 2020
Kaupanvahvistaja 2023

Miksi valita meidät, Mattila legal

Miksi valita meidät

Lakimiehen ja asiakkaan välisen suhteen tärkeimmät perusarvot ovat luottamus, kunnioitus ja rehellisyys. Kerromme sinulle heti alkuun, jos koemme, ettei meillä ole parhaita edellytyksiä hoitaa juuri sinun asiaasi.

Asiaasi tarkemmin perehdyttyämme kerromme sinulle näkemyksemme asiasi menestymismahdollisuuksista ja miten mielestämme asiassa olisi syytä edetä. Pidämme vastaavia tilannekatsauksia kanssasi läpi toimeksiannon, sillä jokainen juttu ”elää” läpi oikeusvaiheiden.

Tarvittaessa uskallamme myös sanoa suoraan sen, mitä asiakas ei välttämättä haluaisi kuulla, jos katsomme sen olevan asiakkaamme edun mukaista. Asiamiehen tehtävä on aina valvoa päämiehensä etua, emmekä anna muiden intressien sotkea tätä perustavanlaatuista ja tärkeintä prioriteettiä.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse, tai laittamalla viestin tällä sivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Jätä yhteydenottopyyntö