Sopimusasiat ja konsultointi

Niin ihmis-, kuin yrityselämäkin koostuu lukuisista sopimuksista ja lähestulkoon kaikesta voidaan sopia. Sopimuksissa on erityisen tärkeää, että sopimus vastaa sitä, mitä sopimusosapuolet ovat tarkoittaneet. Valitettavan usein erinäisten sopimusten osalta syntyy jälkikäteisesti riitaa siitä, mitä osapuolet ovat tietyllä sopimusehdolla tarkoittaneet. Pahimmillaan tällaiset riitatilanteet johtavat pitkiin ja kalliisiin oikeudenkäynteihin, joissa lopulta kumpikaan ei voita menetetty aika ja merkittävät kulut huomioiden. Useimmiten nämä tilanteet voidaan välttää sillä, että sopimuksen laatii lainoppinut kolmas osapuoli, joka laatii selkeät ja yksiselitteiset ehdot, joiden osalta ei jää tulkinnanvaraisuuksia. Sanomattakin on selvää, että tärkeintä on varmistua siitä, että sopimukset ovat kirjallisia. Suullinen sopimus on toki pätevä, mutta riitatilanteissa suullisen sopimuksen ja sen ehtojen toteennäyttäminen on erittäin haastavaa, ellei jopa mahdotonta.

Laadimme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa soveltuvat kaikentyyppiset sopimukset ja konsultoimme heitä kaikenlaisiin yleisjuridisiin kysymyksiin liittyen.

Sopimus Lahti – Sopimukset Lahti

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse, tai laittamalla viestin tällä sivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Jätä yhteydenottopyyntö