Avioliitto

Avioliittoon liittyy paljon muutakin, kuin vain pelkästään aviopuolisoiden välillä vallitseva tahto viettää loppuelämänsä yhteiselossa. Lähtökohtaisesti on tietenkin toivottavaa, ettei aviopuolisoiden välille koskaan synny sellaisia riitaisuuksia, tai tilanteita, joissa asioita joudutaan selvittämään juristien ja mahdollisesti tuomioistuinten toimesta. Elämä on kuitenkin arvaamatonta, ja siksi on usein kannattavaa konsultoida lakimiestä jo ennen avioon astumista. Osapuolten toiveiden mukaista lopputulosta epätoivotun tilanteen – avioeron – varalta voidaan turvata avioehdoin ja sopimuksin. Viime kädessä lakimieheen kannattaa ottaa yhteyttä siinä tilanteessa, kun riitaisuuksien ratkaiseminen keskinäisin sopimuksin ei enää ole mahdollista. Esimerkiksi avioeron jälkeen ositus olisi suositeltavaa toimittaa mahdollisimman pian.

Laadimme asiakkaittemme tarkoituksiin sopivat avioehto-, ositus- ym. sopimukset, sekä asiakirjat ja avustamme ositusta koskevissa riita-asioissa.

Mikäli tarvitset apua avio-oikeudellisiin asioihin liittyen, otathan yhteyttä!

Avioehto Lahti – Avioehtosopimus Lahti – Ositus Lahti – Ositussopimus Lahti

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse, tai laittamalla viestin tällä sivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Jätä yhteydenottopyyntö